Lomamökin vuokraus Englannista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

  Lomamökin vuokraus Englannista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

  Lomamökki vuokraaminen viikonlopuksi, viikoksi tai kauemminon joustava ja taloudellinen tapa nähdä joitakin yhdistyneen kuningaskunnankauneimmista alueista.

  Valinnanvaraa erilaisista loma-asunnoista on valtavasti,olkikattoisia ‘suklaarasioita’, rantamökkejä, konvertoituja tuulimyllyjä jaentisiä kartanoita joihin mahtuu jopa 20 henkeä nukkumaan. Palvelua taiitsepalvelua, lomamökkisi voi olla niin perinteinen tai luksusmainen kuinhaluat. Koska lomamökeistä veloitetaan kiinteistönmukaan, eikä henkilömäärän mukaan, se voi myös olla uskomattomankustannustehokas vaihtoehto. Pieni mökki, johon mahtuu neljä nukkumaan, voimaksaa niin vähän kuin 100 puntaa henkilöä kohden viikolta sesonkiaikana.Halusit sitten vuokrata agentuurin kautta tai yksityisesti, tässä on muutamiavinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon varmistaaksesi, että saat juuri sellaisen mökin,ja loman, kuin haluat.

  Välittäjän kautta vai yksityisesti vuokraus?

  Agentuuriyrityksen kautta vuokraamisen etuna on turvallisuussillä hyvät välittäjäyritykset ylläpitävät korkeita standardeja, valvovatkiinteistöjä ympäri vuoden ja heillä on omistaja tai edustaja valmiudessaratkaisemaan ongelmia mikäli niitä syntyy. Heillä on yleensä myös reilu peruutuspolitiikkaja valitusjärjestelmä.

  Yksityiseltä vuokraaminen saattaa olla hiemanriskialttiimpaa, mutta ne voivat toimia hyvin ja olla halvempia kuinagentuuriyrityksen kautta vuokratessa, varsinkin jos olet saanuthenkilökohtaisen suosituksen paikasta, vaikka ei ole takeita siitä, että mökki,jossa ystäväsi kävivät viime vuonna, olisi samassa kunnossa tänä vuonna.Kannattaa siis tehdä perusteellinen tiedustelu mökistä, sen tiloista,sijainnista ja paikallisista palveluista ja katso, jos löydät tuoreita kuviapaikasta. Jos löydät arvosteluita ja muiden kävijöiden mielipiteitä paikasta,voi tämäkin antaa hyvän kuvan mökistä. Varmista, että olet selvillä sopimuksensisällöstä ja peruutusehdoista.

  Varaa hyvissä ajoin

  Et voi koskaan tehdä varausta liian aikaisin, kun vuokraat lomamökkiä, varsinkin jos haluat “toisen kodin” koulujen loma-aikoina ja kesäkaudella, heinäkuussa ja elokuussa. Jos teet varauksen noin kuusi kuukautta etukäteen, varmistat yleensä, ettet tarvitse pettyä, mutta jos haluat mökin jouluksi tai uudeksi vuodeksi, yritä varata se jopa 12 kuukautta etukäteen.

  Ole selvä siitä, mitä haluat vuokrata

  Ole selvä siitä, mitä haluat vuokrata

   Älä ihastu vain kauniisiin kuviin tai päätä vuokrauksesta vainhyvän arvostelun perusteella, ajattele myös käytännön asioita, mikä sopiitarpeisiisi. Ei ole mitään järkeä vuokrata mökkiä keskeltä ei mitään, jossinulla ei ole omaa kulkuvälinettä ja haluat liikkua lomasi aikana, taivuokrata rantamökkiä, jos haluat tehdä vaelluksia kukkuloilla tai mökkiämaatilalta, jos et pidä eläimistä tai niiden hajuista. Jotkut mökittarjoavat osittaisen ruokailupalvelun, jolloin pakastinateriat odottavat sinua sulatettuna jaateriat on keitetty ja odottavat sinua lämpimänä, kun palaat ulkoa. Jotkuttarjoavat täyden catering palvelun tai jopa muodolliset hopea palvelun taipitopalvelun juhlia varten.

  Kysy kysymyksiä

  Etvoi koskaan kysyä liikaa. Onko valokuvissa nähtäväkiinteistö, se jonka olen varannut? Onko mökki maaseudulla vai kaupungissa?Mikä on huonekalujen laatu ja kuinka vanhoja laitteet ovat? Tarvitsenko autoa?Onko mökillä tai alueella tekemistä lapsille? Missä ovat lähimmät palvelut,ranta, nähtävyydet, golfkenttä? Millaiset näkymät ovat? Kuuluuko keskuslämmityshintaan? Monet vuokraajat veloittavat lisämaksun lämmityksestä, yleensä 20 – 30puntaa viikossa, mikä voidaan sisällyttää maksuun. Satunnaisesti vuokramökeillä on sähköinenkorttipaikka, mutta nämä ovat nykyään poikkeustapauksia. Selvitä myös, mitäsinun täytyy tuoda mukanasi. Useimmat vuokramökit tarjoavat vuodevaatteet, mutta ylimääräisiä ei ehkä sisällyhintaan. Muita olennaisia huomioitavia ovat pyyhkeet, ylimääräiset peitot,pesuaineet, pesusieni, wc-paperi, keittiöpyyhkeet, sytyttimet ja tulitikut. Älä unohda kysyä vauvansänkyjä, syöttötuoleja ja portaita, jos sinulla on pieniä lapsia.

  Tarkista mökin lemmikkipolitiikka

  Monet lomamökit ovat lemmikkiystävällisiä, mutta tarkista tämäetukäteen. Mökeillä, jotka ovat lemmikkiystävällisiä, saattaa toisinaan ollarajoituksia lemmikkien määrästä, eläinlajista tai mihin ne ovat sallittuja.Esimerkiksi joissain mökeissä lemmikit ei saa tulla tiettyihin huoneisiinsisällä, joten ota näistä asioista selvää etukäteen. Jos otat koiranmaaseudulla sijaitsevalle mökille, muista ottaa talutushihna mukaan, äläkä annakoiran talloa viljelysmaalla tai häiritä karjaa.

  Luokat: Blog